Zbor motoparapanta

motoparapanta
  • 1 persoana 30 minute 359.00 RON
  • 1 persoana 60 minute 699.00 RON

Cucereste inaltimile asemeni unui Icar contemporan ajutat de aripi si urmareste puzzel-ul terestru desfasurat sub proprii ochi. Experimenteaza...Cufunda-te in culorile vii ale rasaritului sau in cele mocnite ale apusului de soare...sfideaza orice bariera...asculta-ti pulsul propriei inimi...bucura-te de senzatia de a te desprinde de la sol si a te lasa purtat de vant sus, printre nori spre...necunoscut...savureaza imaginea puzzel-ului terestru ce ti se desfasoara in fata ochilor, a cladirilor, oamenilor, masinilor ce par a fi niste jucarii... simte-te stapanul intregii lumi ...macar pentru o ora...traieste...incearca...descopera ca nu exista nicio limita!


Nu este inclus transportul pana la locatia aleasa.

Varsta minima pentru a experimenta o plimbare cu o motoparapanta este de 14 ani si minim 1,4m inaltime. Minorii vor fi insotiti de un adult care isi va exprima acordul cu privire la efectuarea Xperientei. Aceasta experienta nu necesita nicio pregatire initiala. Este insa nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta sau suferinde de boli grave. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Zborul cu motoparapanta este posibil in orice anotimp.
Durata zborului este la alegerea dvs, pornind de la minim 20 de minute.  Prin durata zborului se intelege durata cuprinsa de la pornirea motorului aeronavei pana la coborarea pasagerului din aeronava.

Pretul afisat este per persoana. Insotitorii sunt bineveniti si le este recomandat sa aiba asupra lor un binoclu sau aparat de fotografiat.
Imbracamintea potrivita acestei experiente este cea conforma cu anotimpul si vremea curente. Se recomanda purtarea de piese vestimentare comode, din fibre naturale. 
Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta Xperienta poate avea loc pe tot cuprinsul tarii. Contacteaza 2Xperience pentru a alege locul cel mai aproape de casa ta. Este posibil trasportul motoparapantei in locatia aleasa de tine contra cost.
Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.
Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga. 

Detalii livrare cadou