Zbor deasupra Dunarii

avion bulgaria
  • 2 persoane 30 minute 499.00 RON
  • 2 persoane 60 minute 999.00 RON

Pierde-te in inaltul cerului, savureaza peisajul terestru apoi intr-un loop coboara la 2m distanta de apele Dunarii si bucura-te de survol impreuna cu persoana draga.

 


Nu este inclus transportul pana la locatia aleasa.

Varsta minima pentru a experimenta o plimbare cu un avion ultrausor deasupra Dunarii este de 14 ani si minim 1,4m inaltime. Minorii vor fi insotiti de un adult care isi va exprima acordul cu privire la efectuarea Xperientei. Aceasta experienta nu necesita nicio pregatire initiala. Este insa nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta sau suferinde de boli grave. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Zborul cu avionul deasupra Dunarii este posibil in orice anotimp.
Durata zborului este la alegerea dvs, pornind de la minim 20 de minute.  Prin durata zborului se intelege durata cuprinsa de la pornirea motorului aeronavei pana la coborarea pasagerului din aeronava.

Pretul afisat este per persoana. Insotitorii sunt bineveniti si le este recomandat sa aiba asupra lor un binoclu sau aparat de fotografiat.
Imbracamintea potrivita acestei experiente este cea conforma cu anotimpul si vremea curente. Se recomanda purtarea de piese vestimentare comode, din fibre naturale. 
Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta Xperienta poate avea loc pe tot cuprinsul tarii. Contacteaza 2Xperience pentru a alege locul cel mai aproape de casa ta. Este posibil trasportul avionului in locatia aleasa de tine contra cost.
Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.
Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.