Zbor avion supersonic

zbor supersonic
  • incepand cu 9999.99 RON

Cum ar fi sa survolezi Federatia Rusa la bordul unui avion supersonic militar? Nu vom porni un razboi pentru tine. Nu trebuie sa joci intr-un film cu James Bond si nici sa te inrolezi in aviatia militara. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti doresti si 2Xperience iti asigura un zbor intr-un astfel de aparat, mai exact  MIG-29 Fulcrum. 

Xperienta presupune:

-Zbor cu durata de 35-40 de minute in avion MIG-29 

-zbor la 9000 de metri cu elemente acrobatice

-echipament complet de zbor (costum, casca, masca de oxigen, echipament de salvare, echipament de comunicare)

-serviciu foto/video

-serviciu medical in cadrul bazei aeriene

brifing teoretic cu piloti experiementati inainte si dupa zbor

-certificat ce atesta zborul cu un aparat MIG-29

Termeni si conditii specifice Xperientei:
Inainte de a rezerva aceasta Xperienta trebuie sa ne trimiteti formularul cu examenul medical pe care noi vi-l vom trimite de indata ce achizitionati acest cadou.
Zborul va fi realizat cu o aeronava militara, de aceea este necesar sa semnati o declaratie de asumare a responsabilitatii
Xperienta trebuie rezervata cu minim 40 de zile inainte iar cu minim 30 de zile trebuie sa ne tirmiteti documentele necesare: copie dupa pasaport,certificat medical)
Varsta minima: 18 ani
Inaltimea minima: 1,55m, inaltimea maxima 2,10 m
Greutate minima: 50 kg, greutate maxima: 115 kg
Stare de sanatate buna ( sa nu aveti proteze, sa nu suferiti de diabet, claustrofobie)
Xperienta este nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta, femeilor insarcinate sau suferinde de boli grave. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Trebuie sa obtineti un certificat medical pentru zbor intre -2 si +5 G (pentru titularii licentelor de zbor un certificat medical clasa 3 e suficient)
Cunostiinte de limba engleza
Durata totala: 3 ore
Participanti: 1 persoana, se admit ca si insotitori pana la 3 persoane
Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese insa nu include deplasarea la aeroport sau alte servicii nementionate.
Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.
Cardul are valabilitate de 12 luni de la data achitarii.

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.