Zbor acrobatic

acrobatic flight
  • 30 minute 599.00 RON
  • 20 minute 449.00 RON

Indrazneste si Xperimenteaza un zbor cu elemente de acrobatie ce iti va trasforma in realitate cele mai aventuroase vise.

Meniul nostru: loopinguri senzationale, tonouri delicioase, zbor pe spate condimentat,  intoarceri la 180 de grade si ca desert zbor la altitudine foarte...foarte mica. Sfatul nostru este sa nu consumi alimente grele inainte de o "masa" asa copioasa sau mai bine nu mananci deloc. Te hranim noi cu adrenalina din belsug! 

Pilotul este unul extrem de experiementat deci nu ai de ce sa-ti faci nici cea mai mica grija. El oricum va executa manevrele in functie de apetitul si dorintele tale. 


Nu este inclus transportul pana la locatia aleasa.
Varsta minima pentru a experimenta o plimbare cu un avion de epoca este de 16 ani si minim 1,4m inaltime. Minorii vor fi insotiti de un adult care isi va exprima acordul cu privire la efectuarea Xperientei. Aceasta experienta nu necesita nicio pregatire initiala. Este insa nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta sau suferinde de boli grave (tensiune arteriala ridicata, epilepsie, afectiuni ale inimii, lesinuri recente) precum nici femeilor insarcinate. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Zborul cu avionul de epoca este posibil in orice anotimp.
Durata Xperientei este la alegerea dvs, pornind de la minim 15 minute. Durata specificata este considerata din momentul prezentarii aparatului de zbor si pana in momentul aterizarii. Pretul afisat este per persoana. Insotitorii sunt bineveniti si le este recomandat sa aiba asupra lor un binoclu sau aparat de fotografiat.

Imbracamintea potrivita acestei experiente este cea conforma cu anotimpul si vremea curente. Se recomanda purtarea de piese vestimentare comode, din fibre naturale.
Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta Xperienta poate avea loc pe tot cuprinsul tarii. Contacteaza 2Xperience pentru a alege locul cel mai aproape de casa ta. Este posibil trasportul avionului in locatia aleasa de tine contra cost.
Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.
Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.


Detalii livrare cadou