Simulator zbor

simulator zbor
  • 1 persoana 799.00 RON
  • 2 persoane 899.00 RON

         Pasionat de pilotaj? Atunci e momentul ca visul tau sa devina realitate. 2Xperience iti pune la dispozitie prima scoala de pilotaj de linie. Astfel, fiecare viitor pilot va invata cum sa piloteze un avion plin cu pasageri, dar si cum sa efectueze o aterizare de urgenta.

         Toti pasionatii care viseaza sa piloteze o aeronava se pot pregati cu ajutorul unui simulator, fiecare elev, viitor pilot, pasionat de zbor si curios va invata cum sa efectueze cele mai bune manevre in cele mai teribile situatii.

         Testele la care sunt supusi la simulatorul de pe aeroportul din Timisoara nu sunt deloc usoare; unul dintre teste presupune aterizarea in caz de urgenta. Astfel, intr-o noapte cu vreme urata, motorul avionului se opreste, statia radio nu mai functioneaza; pasagerii sunt panicati, iar aeronava pierde din inaltime. In aceste conditii pilotul trebuie sa aduca toti pasagerii la sol.

 

Vrei sa afli cum este posibil?

Vrei sa ai parte de o experienta deosebita?

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou