Balon cu aer cald

balon aer cald
  • 1 persoana incepand cu 799.00 RON
  • 2 persoane 1599.00 RON
  • 3 persoane 2199.00 RON
  • 4 perosane 2999.00 RON
  • limuzina 400.00 RON

 

 Experimenteaza...

 

 

Cufunda-te in culorile vii ale rasaritului sau in cele mocnite ale apusului de soare...sfideaza orice bariera...traieste momente de liniste pura in care doar pulsul propriei inimi se mai aude...bucura-te de senzatia de a te desprinde de la sol si a te lasa purtat de vant sus, printre nori spre...necunoscut...savureaza imaginea puzzel-ului terestru ce ti se desfasoara in fata ochilor, a cladirilor, oamenilor, masinilor ce par a fi niste jucarii...ciocneste o sampanie cu persoana draga si simte-te stapanul intregii lumi ...macar pentru o ora...traieste...incearca...descopera ca nu exista nicio limita!

 


         Spectacolul pregatirii zborului cu balonul cu aer cald este cel putin la fel de atractiv ca si zborul in sine. Vei fi implicat in acest proces si vei afla numeroase informatii interesante privind experienta pe care urmeaza sa o traiesti.

         Senzatia traita o data cu ridicarea de la sol a balonul este una cu totul speciala: pare ca nu exista niciun curent de aer, ca vantul a disparut cu desavarsire, acest lucru datorandu-se faptului ca tu insuti te misti o data cu vantul. Nacela balonului asigura conditiile optime realizarii de fotografii si filmari spectaculoase. Ceea ce e cu adevarat unic in ceea ce priveste zborul cu balonul cu aer cald este faptul ca orice zbor se dovedeste a fi o experienta unica, aceasta depinzand de directia vantului.

          Dupa efectuarea zborului vei primi un certificat personalizat care face ca experienta traita sa devina una cu adevarat memorabila.

  

 

 

 

Informatii aditionale...

 

  • se primeste o sticla de sampanie si o diploma.
  • este inclus recuperarea de la locul aterizarii
  • nu este inclus transportul până la locaţia aleasă


 Varsta minima pentru a experimenta o plimbare cu balonul cu aer cald este de 8 ani si minim 1,4m inaltime. Minorii vor fi insotiti de un adult. Greutatea maxima admisa per persoana 115kg. Aceasta experienta nu necesita nicio pregatire initiala. Este insa nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta, femeilor insarcinate sau suferinde de boli grave. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Zborul cu balonul cu aer cald este posibil in orice anotimp.
Durata zborului efectiv este de 60 de minute. Intreaga experienta dureaza aproximativ 3 ore.s
Numarul maxim de persoane care pot zbura simultan este de 4. Pretul afisat este per persoana.
Insotitorii care nu zboara cu balonul sunt invitati sa participe in operatiunile de pre si post zbor.
Imbracamintea potrivita acestei experiente este cea conforma cu anotimpul si vremea curente. Se recomanda purtarea de piese vestimentare comode, din fibre naturale. Purtarea unei sepci sau a unei palarii este recomandata pentru protejarea de caldura degajata de arzator.

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

 

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

 

Aceasta Xperienta poate avea loc pe tot cuprinsul tarii. Contacteaza 2Xperience pentru a alege locul cel mai aproape de casa ta. Este posibil trasportul balonului in locatia aleasa de tine conra cost.

Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou