Antrenament pilot Supersonic

antrenament pilot supersonic
  • de la 9999.99 RON

Daca zborul te-a pasionat dintotdeauna, daca ai fost fan Top Gun sau ai testat pana acum zborul cu orice alt aparat si vrei mai mult, daca pur si simplu esti curios si vrei sa Xperimentezi o senzatie incredibila accepta-ne provocarea!

 

Dis de dimineata vei porni la aeroport unde vei lua masa si ti se vor explica detaliile legate de Xperienta pe care o vei trai:

-Introducere teoretica privind pilotarea unui avion supersonic securitatea zborului in avion supersonic, notiuni de aerodinamica, meteorologie,comunicare radio, tehnologia folosita, manevre de zbor;
-Zbor liber de 30 de minute cu un avion L-39C Albatros pentru a aplica notiunile teoretice invatate
-Costum special ignifug identic cu cel folosit de piloti, personalizat cu numele dvs, casca, masca de oxigen
-DVD cu antrenamentul
-Diploma de participare
-Mancare, bauturi non alcoolice, cafea

 

Deasemenea, vei fi supus unui examen teoretic.

 

Apoi direct in aeronava si vei auzi: 

 

"90% Power, Brakes on, Temperature good, Oil Pressure good, RPM good cleared for Take-off"...esti pregatiti? Esti gata pentru un viraj de 90 de grade la 300km/h? Pilotul va executa cateva manevre (looping, stall turns, berrel rolls etc) apoi pentru cateva minute vei pilota chiar tu avionul pentru prima data in format autonom. Viteza maxima? 800km/h.

Termeni si conditii specifice Xperientei:
Inainte de a rezerva aceasta Xperienta trebuie sa ne trimiteti formularul cu examenul medical pe care noi vi-l vom trimite de indata ce achizitionati acest cadou.
Zborul va fi realizat cu o aeronava militara, de aceea este necesar sa semnati o declaratie de asumare a responsabilitatii
Xperienta trebuie rezervata cu minim 40 de zile inainte iar cu minim 30 de zile trebuie sa ne tirmiteti documentele necesare: copie dupa pasaport,certificat medical)
Varsta minima: 21 de ani
Inaltimea minima: 1,55m, inaltimea maxima 1,94m
Greutate minima: 50 kg, greutate maxima: 95 kg
Stare de sanatate buna ( sa nu aveti proteze, sa nu suferiti de diabet, claustrofobie)
Xperienta este nerecomandata persoanelor care au suferit o operatie chirurgicala recenta, femeilor insarcinate sau suferinde de boli grave. Persoanele aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor halucinogene nu pot beneficia de aceasta experienta.
Trebuie sa obtineti un certificat medical pentru zbor intre -2 si +5 G (pentru titularii licentelor de zbor un certificat medical clasa 3 e suficient)
Cunostiinte de limba engleza
Durata totala: 3 ore
Participanti: 1 persoana, se admit ca si insotitori pana la 3 persoane
Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.
Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In cazul anularii Xperientei din motive strict meteorologice aceasta va fi reprogramata in functie de preferintele clientului.
Cardul are valabilitate de 12 luni de la data achitarii.

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.