Bungee jumping

bungee jumping
  • 1 persoana incepand cu 499.00 RON

150 de metri de gol sub picioare. Sangele ti se urca la cap. Teama te paralizeaza, insa dorinta de senzatii tari este mai puternica. Stii ca la un moment dat, caderea iti va fi oprita de coarda de care esti legat. Dar daca aceasta se va rupe? Sau daca o sa te izbesti de stancile din jur? Nu, asta nu are cum sa ti se intample. Iti mai acorzi 30 de secunde, respiri adanc si te arunci ... plonjarea continua, si continua, la nesfarsit. Apoi intervine coarda de care esti legat si ea te trage inapoi. Revenirea este puternica, lina si nedescris de incantatoare. Ajuns inapoi cu picioarele pe pamant, ramai cu senzatia de liniste si calm. Ceasuri bune dupa aceea, simti armonie deplina cu tot ceea ce te inconjoara. Si iubesti pe toata lumea.

Cam asta iti poate povesti oricine a sarit macar o data cu un bungee. Mai multe, nu ai decat sa sari tu insuti si sa traiesti propriile senzatii.

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou