ATV wild adventure

atv
  • 1 persoana incepand cu 59.00 RON
  • 1 persoana semenic incepand cu 129.00 RON
  • 1 persoana 1 zi incepand cu 249.00 RON

te consideri un sofer adevarat? Xperimenteaza aventura, demonstreaza-ti calitatile de pilot savurand un peisaj salbatic. bucura-te de o Xcursie memorabila: admiri peisajele naturale, descoperi tinuturi nebanuite si traiesti momente de aventura pura turand motoarele la maxim. te asteapta un traseu complex, care bifeaza locuri senzationale si obiective turistice pe care nu trebuie sa le ratezi. o zi inspirata, plina de adrenalina care te va imbogati, te va binedispune si te va deconecta.

 

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese, combustibilul si casca de protectie. Pretul poate varia in fuctie de locatia aleasa, traseul dorit, durata Xperientei.

Pentru aceasta Xperienta este necesar sa ai un permis de conducere categoria B.

Durata Xperientei variaza in functie de preferintele tale.

Xperienta se poate desfasura in locatii specifice pe tot cuprinsul tarii. Contacteaza 2Xperience pentru a alege locatia cea mai aproape de casa ta.

Aceasta experienta se supune unor conditii de disponibilitate meteorologica. In caz de anulare strict din aceste cauze, Xperienta va fi reprogramata intr-o data convenabila tie.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou