Termeni si conditii

I Definire termeni:

* ”NOI”, înseamnă 2Xperience, marcă înregistrată.
* ”CUMPĂRĂTOR”, înseamnă persoana care cumpără servicii, prestate de unul dintre Partenerii noştrii.
* ”PARTENER”, reprezintă persoana juridică sau fizică aleasă de Noi, pentru prestarea serviciilor.
* ”SERVICIU”, înseamnă prestaţiile Partenerilor incluse pe cardul Cadou.
* ”CADOU”, înseamnă cardul unic nenominal şi anexele acestuia, care vor fi emise de NOI şi vor cuprinde serviciul oferit. Cardul este funcţional conform instrucţiunilor înscrise pe el şi anexe.
* ”VALABILITATEA CARDULUI”, înseamnă numărul de zile în care cardul poate fi folosit o singură dată, pentru a beneficia de prestaţia inclusă pe acesta.
* ”INSTRUCŢIUNI”, reprezintă datele explicite cuprinse pe Cadou şi anexe.
* ”ZILE”, reprezintă zile calendaristice.
* ”PREŢUL CADOULUI”, reprezintă costul serviciului cumpărăt şi prestat conform Cardului de către Partenerii noştri.
* ”CONDIŢII CONTRACTUALE”, reprezintă dispoziţiile care se aplică între Noi şi Cumpărător, afişate pe acest site.
* ”PAGINA DE INTERNET”, reprezintă conţinutul site-ului 2xperience, pus la dispoziţia Cumpărătorului de către Noi.

II Condiţii contractuale

Termenii şi Condiţiile de faţă se aplică între Noi şi Cumpărător în concordanţă cu legislaţia în vigoare. Legea aplicabilă este legea română.

1. Condiţii de cumpărare a Cadoului:

* Solicitarea cumpărării unui cadou, trebuie confirmată de către Cumpărător prin e-mail sau telefonic.
* Cadoul cumpărat este valabil până la data înscrisă pe card şi nu este rambursabil.
* Preţul achitat pentru cumpărarea cadoului este valabil doar pentru serviciul înscris pe card şi anexele acestuia şi prestat de către Partenerul nostru nominalizat pe card.
* Serviciul înscris pe card este prestat de către Partenerul nominalizat, numai înlăuntrul termenului înscris pe card.

2. Preţul cadoului:

* Preţul cadoului se achită on line prin card.
* Preţul cadoului include şi transportul acestuia către cumpărător, dar numai pe teritoriul României.

3. Obligaţiile părţiilor:
Cumpărătorul este obligat să achite preţul serviciului on line prin card şi să solicite prestarea serviciului cumpărat, Partenerului nominalizat pe card, înlăuntrul termenului înscris pe card.
Cumpărătorul sau posesorul cardului va stabili contactul direct cu Partenerul nominalizat pe card, în vederea programării serviciului.
Noi suntem obligatţi să livram cadoul la domiciliul cumpărătorului sau la adresa indicată de acesta, exclusiv pe teritoriul României. Primirea cadoului va fi confirmată în scris de către Cumpărător sau persoana indicată de acesta.
Responsabilitatea pentru calitatea serviciilor cumpărate prin card, revine exclusiv Partenerilor noştri care prestează aceste servicii.

4. DATELE PERSONALE.
Datele personale ale cumpărătorului sunt necesare pentru cumpărarea cadoului.
Prin efectuarea plăţii cadoului, Cumpărătorul îşi dă acordul pentru ca Noi să folosim aceste date (nume,adresa e-mail,telefon), la încheierea tranzacţiei electronice.

5.CONFIDENŢIALITATEA DATELOR.
Noi respectăm confidenţialitatea datelor cumpărătorilor.
Acestea nu vor fi afişate pe site şi nu vor fi văzute de către ceilalaţi Cumpărători. Ele vor fi folosite exclusiv în scopul tranzacţiei.

6.LEGEA APLICABILĂ
Legea aplicabilă acestei tranzacţii este legea română.
Neînţelegerile ivite cu ocazia derulării acestei tranzacţii se vor rezolva pe cale amiabilă.

În cazul în care neinţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, competenţa soluţionării acestora revine instanţelor judecătoreşti de la sediul paratei.

 

NOTA: Toate preturile afisate pe site sunt reale si contin toate taxele. Acestea reprezinta cele mai mici preturi pentru care Xperienta respectiva poate fi cumparata pe teritoriul Romaniei. De aceea, preturile pot sa difere in functie de orasul ales.

 

In cazul in care clientul nu este multumit de produsul achizitionat acesta poate fi returnat in termen de 48 de ore de la data primirii comenzii, contravaloarea cadoului fiindu-i returnata exceptand plata curierului si valoarea coletului propriu-zis. In caz de nerealizare a unei experiente exclusiv din motive ce tin de conditii meteo sau orice alte conditii independente de vointa 2Xperience sau a prestatorului, considerate de catre prestatorul de servicii ca putand pune in pericol viata beneficiarului, experienta va fi reprogramata la o data de comun acord, fara a mai restitui contravaloarea cadoului. Orice inconvenient creat de calitatea serviciilor va fi adus la cunostiinta DIRECT si IMEDIAT PRESTATORULUI SERVICIILOR.

 

Pentru platile efectuate prin PayPal este obligatoriu ca datele din factura proforma si cele din contul PayPal sa coincida.