Despre noi

 

PREZENTAREA COMPANIEI

    Firma Corporate Creative Solutions a fost infiintata in anul 2009. Aceasta promoveaza brandul 2XPERIENCE si introduce in Romania un concept nou, Buy OnLine Xperience sau Experience gifts, aparut ca si consecinta a rafinarii consumatorului roman. Prin intermediul paginii web www.2xperience.ro / eu /us se comercializeaza cadouri-experienta destinate clientilor individuali sau corporate. 2Xperience poate furniza cadouri prezentate pe sait, poate personaliza oferte in functie de cererea clientilor, ofera consultanta 24/7 pentru alegerea unor cadouri speciale, a unor experiente memorabile in functie de ocazia dorita: casatorie, aniversare, botez etc. Deasemenea, pentru clientii corporate se pot organiza teambuilding-uri in orice locatie din tara si la cerere in afara tarii personalizate in functie de profilul companiei si ale clientului.

    2Xperience iti ofera pachete de servicii unice care te inspira, te provoaca si te imbogatesc. Poti alege experiente din diferite domenii pentru tine, ca si cadou pentru persoanele dragi sau pentru compania ta.

    In 6 luni de la infiintare 2Xperience a reusit performanta de a furniza cadouri experiente unice in toate colturile tarii precum si pentru cetateni straini din tari precum: Statele Unite, Canada, Australia, Japonia, Singapore, Georgia, Maroc, Turcia, Israel, Norvegia, Federatia Rusa, Chile, Brazilia, Africa de Sud si numeroase tari din Uniunea Europeana.

2Xperience inseamna cei mai creativi, inteligenti, unici, neobositi si profesionisti vanatori ai celor mai incredibile Xperiente!