Shopping cu un stilist

stilist
  • 1 persoana 2 ore 299.00 RON

"Moda e trecatoare, doar stilul e nemuritor" ti-ar spune Coco Chanel. Noi iti dam o mana de ajutor in crearea unui stil autentic, propriu. Si pentru asta nu trebuie sa ai un sot milionar nici sa jefuiesti vreo banca. Cel mai tare stilist ever te va ajuta cu sfaturi pretioase.

 

Xperienta Shopping cu un stilist presupune o intalnire intre beneficiarul darului si stilist ce va avea loc intr-un magazin/centru comercial propus de stilist si acceptat de beneficiar. Intalnirea va dura 2 ore timp in care stilistul va chestiona beneficiarul darului cu privire la modul de viata, preferinte vestimentare si ii va sugera mai multe tinute specifice unor ocazii diferite in functie de conformatie, aspect fizic,tendinte in moda etc in asa fel incat sa se puna bazele unei reorganizari a dressing-ului.

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou