Rochia perfecta

rochie
  • rochie 999.00 RON
  • 1 rochie 499.00 RON
  • 1 rochie 1499.00 RON
  • 1 rochie 1999.00 RON

transform-o in cea mai eleganta si fabuloasa aparitie...in rochia unica plamadita de un creator conform celor mai ascunse dorinte ale ei. nu-ti mai spunem ca te va adora pentru cadoul pe care i l-ai ales pentru ca asta stii deja. ii vei arata cat de mult o cunosti, cat o iubesti si ca o consideri intreaga ta lume. tese vraja perfecta asociata unui joc al seductiei: emotia din ochii ei la primirea cadoului, entuziasmul cu care isi va imagina detaliile rochiei perfecte, aparitia seducatoare si ultrarafinata ce va atrage toate privirile, pasiune si mister. si sa-ti mai spunem un mic secret: la final cand luminile se sting iar rochia perfecta se va afla in dulap, tu vei beneficia de efectul produs de darul facut...

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese. Pretul poate diferi in fucntie de preferintele si cerintele tale aditionale, designerul dorit, materiale speciale folosite, accesorizari pretioase etc.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou