Pantofii perfecti pentru ea

pantofi
  • 1 pereche incepand cu 2499.00 RON

Pantofii perfecti iti pot schimba viata. Daca nu ne crezi intreab-o pe Cenusareasa! Pentru orice femeie pantofii reprezinta siguranta de sine, cruda putere de seductie, placere nebanuita si cea mai dulce dependenta. Demonstreaza-i cat o iubesti surprinzand-o cu un dar la care nici nu ar fi visat dar care ii va produce o explozie de bucurie. Pantofii perfecti, creati de un maestru special pentru ea. Are rost sa-ti povestim de modul in care o vei coplesi cu acest dar?

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese. Acesta este un pret de pornire si poate diferi in functie de cerintele tale, cum ar fi folosirea diferitelor tipuri de piele exotica, accesorizari pretioase, cristale Swarovski etc.

Cardul are valabilitate de 6 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou