Echitatie

cal
  • pachet 5 lectii 359.00 RON
  • 1 ora/persoana 149.00 RON
  • 1 ora/persoana initiere 199.00 RON

Descopera gustul pur al libertatii, contopeste-te cu natura si savureaza senzatii nebanuite. Ai la dispozitie cursuri pentru initiere in acest sport a  carui practicare iti va oferi o senzatie reconfortanta de libertate totala. Daca ai depasit stadiul initierii iti asiguram cateva momente in care te vei simti stapanul lumii, iti vei armoniza bataile inimii cu cele ale animalului care iti va deveni un partener de incredere in descoperirea naturii. Ai la dispozitie trasee spectaculoase iar la finalul unei asemenea calatorii fabuloase poti savura cine imbelsugate, picnicuri sofisticate in cele mai frumoase poienite pline de flori sau o cantare romantica in fata unui foc de tabara in natura.

 

Fa-ti un cont 2xperience, contacteaza-ne si comunica-ne data, ora si locatia in care vrei sa aiba loc evenimentul precum si orice alta informatie aditionala, o preferinta anume, o dorinta  sau un vis pe care vrei sa ti le indeplinim. 2Xperience te va contacta iar tu nu trebuie decat sa urmezi niste pasi simpli pentru a darui si trai momente unice alaturi de persoana draga.

Termeni si conditii:

Pretul afisat include toate taxele aferente experientei alese.

Aceasta Xperienta este dependenta de conditiile meteorologice. In cazul anularii survenite exclusiv din motive de indisponibilitate meteorologica, Xperienta se va reprograma la o data agreata de client.

Cardul are valabilitate de 3 luni de la data achitarii.

Detalii livrare cadou